Výročná konferencia eTwinning v Bruseli aj s našou účasťou

Obrázok WhatsApp 2024-09-26 o 16.06.16_eb74fd81

🥇Na výročnej konferencii eTwinning 2024 v Bruseli reprezentovala našu školu RNDr. Monika Poľanská, učiteľka všeobecno-vzdelávacích predmetov. V rámci trojdňového programu konferencie si spoločne so všetkými projektovými partnermi prevzala Európsku cenu 2024 za realizovaný medzinárodný projekt CODE OF MYSTERY, ktorý zvíťazil v súťažnej kategórii 16 – 19-ročných žiakov. Na projekte pracovali žiaci terajšej 4. B triedy spoločne so svojimi vrstovníkmi z Turecka, Českej republiky, Chorvátska, Francúzskej Guyany, Portugalska a Španielska.

🎉Počas konferencie spoločne s projektovou partnerkou Nevin Bilgicli z Turecka pripravila pre účastníkov konferencie 1,5-hodinový workshop, na ktorom prezentovala projektovú myšlienku, prácu našich žiakov, výsledky a výstupy, ktoré v projekte žiaci vytvorili.  Ako spoluautorka a zakladateľka medzinárodného európskeho projektu Code of Mystery zodpovedala na krátkom interview viaceré otázky o úspešnej projektovej práci, o jej dopade a význame pre zúčastnených  žiakov i učiteľov.

✅ Výročnej konferencie sa 26. – 28. 09. 2024 zúčastnilo takmer 200 učiteľov všetkých typov škôl zo 46 krajín sveta. Do súťaže o najlepší európsky projekt bolo prihlásených 1284 medzinárodných projektov realizovaných v rámci komunity európskych učiteľov a škôl eTwinning, ktoré súťažili v 5-tich kategóriách.

🎥 Pozrite si krátky zostrih z konferenčných dní

Ďakujeme za reprezentáciu školy na európskej pôde a srdečne blahoželáme k oceneniu p. učiteľke a jej žiakom.

 #eTwconf2024 #spojenaskolajarmocna #mysmeoasl #etwinning #euprize2024

Odporučte článok priateľom

Facebook
LinkedIn
Email
Tlač